Denne hjemmeside ejes af c:ommunicate v/ Birgitte Iversen, Drewsensvej 3, 8600 Silkeborg. CVR-nr. 30 10 82 80.
c:ommunicate kan kontaktes på e-mail info@commu.dk

Hvis du tilmelder dig c:ommunicates nyhedsbrev eller køber ydelser, bliver der lagret data om dig, som anvendes til:

Nyhedsbreve:
Når du tilmelder dig, opbevares dine data, så du kan få tilsendt nyhedsbrevet.

Køb:
Data indsamlet i forbindelse med køb anvendes alene til at levere og fakturere ydelsen.

Dataopbevaring og sletning af data
c:ommunicate opbevarer dine personoplysninger sikkert i overensstemmelse med lovgivningen; herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Personoplysningerne bruges kun til det formål, de er indsamlet til, og de slettes, når formålet er opfyldt.

Disse personoplysninger opbevares:
c:ommunicate opbevarer de oplysninger, som du selv har opgivet: Navn, titel, virksomhed, adresse, e-mail og telefonnummer.

Oplysningerne opbevares for at:
• For at kunne levere og fakturere den ydelse, du har købt.
• Markedsføre c:ommunicate via digital markedsføring (nyhedsbreve/e-mails samt evt. målrettede annoncer på sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn)

Databehandleraftaler
Dine personoplysninger videregives til nedennævnte leverandører, som c:ommunicate har indgået databehandleraftaler med for at sikre, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:
• E-conomics til håndtering af fakturaer.

• MailChimp til opsamling samt håndtering af mailadresser til udsendelse af nyhedsbreve.

Opbevaring
Dine personoplysninger opbevares, så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:
• Nyhedsbreve: Så længe du modtager markedsføringsmateriale og ikke har trukket et afgivet samtykke tilbage.
• Ved køb af ydelser opbevares dine personoplysninger i op til 5 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven.

Oplysning, indsigelse, ændring og sletning
Du kan altid kontakte c:ommunicate for at få oplyst, hvilke personoplysninger der opbevares om dig. Hvis der er fejl i oplysningerne, kan du bede om at få dem rettet.

Ønsker du ikke længere, at c:ommunicate behandler dine personoplysninger, kan du sende en anmodning herom på info@commu.dk
Hvis du ønsker at trække dit samtykke til at modtage nyhedsbrev, kan det gøres ved at trykke på et link nederst i den enkelte mail.

Hvis du ønsker at klage over c:ommunicates behandling af dine personoplysninger, kan du gøre det til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.