Velkommen til min verden

Passion for kommunikation. Det er essensen af c:ommunicate, hvorfra jeg, Birgitte Iversen, løser opgaver for virksomheder, der ønsker at arbejde professionelt med kommunikation og markedsføring.

Jeg etablerede c:ommunicate i 2007 og har siden da skrevet et væld af pressemeddelelser, artikler, brochurer og web-tekster samt interviewet i hundredvis af private virksomheder om deres produkter og udvikling.

Desuden har jeg rådgivet og udført kommunikation for uddannelses– og forskningsinstitutioner, der arbejder med at skabe vækst i livsstilsbranchen og byggeriet. Eksempelvis som skribent på brancheanalyser i mere end 10 år for TEKO Design & Business (TEKO-analysen) og VIA University College. Det har givet stor indsigt i virksomheders udfordringer og forventninger til fremtiden – samt erfaring med at formidle analyseresultater i letforståelige tekster.

I knap 10 år var jeg kommunikationsansvarlig hos Lifestyle & Design Cluster og fik her et dybt kendskab til mode- og livsstilsbranchens små og mellemstore virksomheder. Før det var jeg leder af kommunikationsafdelingen på tøj- og tekstilbranchens skole, TEKO. Netværket i de kreative erhverv er derfor stort.

Tekster og kommunikationsrådgivning

Indtil 2017 var c:ommunicate et bureau med base i Aarhus. Men i januar 2018 besluttede jeg at flytte virksomheden til min hjemby, Silkeborg, og koncentrere mig om færre kunder.

Derfor holder c:ommunicate nu til i det kreative fællesskab KONGEremisen, og det primære fokus er i dag kommunikationsrådgivning og tekstforfatning.

Ind i mellem løses større opgaver i samspil med andre selvstændige og netværksvirksomheder.

c:ommunicate tilbyder:

Ring på telefon 23 11 50 20 eller skriv til birgitte@commu.dk, hvis vi skal drøfte, hvordan jeg kan give dig og din virksomhed sparring om kommunikation.