Få sparring om kommunikation

Må jeg hjælpe dig med at planlægge og udføre kommunikation, som øger salget i din virksomhed?

For i en tid, hvor det bimler og bamler på et væld af platforme, kan det være svært at træffe de rigtige valg om kommunikation og markedsføring.
Mit mål er at hjælpe dig med at skabe overblik og fokus.

I flere årtier har jeg arbejdet med kommunikation:
Skrevet et væld af pressemeddelelser, artikler, brochurer og web-tekster samt interviewet i hundredvis af virksomheder om deres produkter og udvikling.

Jeg har især løst opgaver for små og mellemstore produktions- og handelsvirksomheder.

Desuden har jeg rådgivet og udført kommunikation for uddannelses- og forskningsinstitutioner, der arbejder med at skabe vækst i livsstilsbranchen og byggeriet.

Efterhånden bruger jeg meget af min arbejdstid på rådgivning af ejerledere i små og mellemstore virksomheder. Sammen finder vi frem til den kommunikation og markedsføring, som skaber værdi – og lægger en plan for, hvordan opgaverne bedst løses.

Det tilbyder jeg

Jeg hjælper dig med at skabe sammenhæng i din virksomheds kommunikation og markedsføring. Frem for at investere i øst og vest, gælder det om at træffe fokuserede og rigtige beslutninger, der opbygger og vedligeholder virksomhedens positive omdømme, samtidig med, at salget øges.

Jeg tilbyder:

Omkring mig har jeg et fintmasket netværk af dygtige og kreative kommunikatører, som jeg kan inddrage i opgaverne efter behov.

Ring på telefon 23 11 50 20 eller skriv til birgitte@commu.dk, hvis vi skal drøfte, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med kommunikation.

Læs mere om min baggrund på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/birgitteiversen/