Netværksvirksomhed

c:ommunicate er en netværksvirksomhed med stor kontaktflade i kreative miljøer. Derfor kan vi sammensætte det rette team til at løse din virksomheds udfordringer, uanset om du har brug for en kort tekst til hjemmesiden, ønsker sparring om kommunikation eller skal have løst en større opgave.

Virksomheden er etableret i 2007 af Birgitte Iversen, som i årenes løb har skrevet et væld af pressemeddelelser, artikler, brochurer og web-tekster samt interviewet i hundredvis af private virksomheder om deres produkter og udvikling.

Hun har desuden rådgivet og udført kommunikation for uddannelses– og forskningsinstitutioner, der arbejder med at skabe vækst i livsstilsbranchen og byggeriet. Eksempelvis som skribent på brancheanalyser i mere end 10 år for TEKO Design & Business (TEKO-analysen) og VIA University College. Det har givet stor indsigt i virksomheders udfordringer og forventninger til fremtiden – samt erfaring med at formidle analyseresultater i lettilgængelige tekster.

Birgitte har i knap 10 år været kommunikationsansvarlig hos Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning og Lifestyle & Design Cluster og her fået dybt kendskab til mode- og livsstilsbranchens små og mellemstore virksomheder. Før det var hun leder af kommunikationsafdelingen på tøj- og tekstilbranchens skole, TEKO. Netværket i de kreative erhverv er derfor stort.

Tekster og kommunikationsrådgivning

Efter en årrække i Aarhus, rykkede c:ommunicate i december 2017 til Silkeborg og ændrede set up fra bureau til netværksvirksomhed.

Virksomheden har nu base i det kreative fællesskab Kongeremisen og det primære fokus er i dag kommunikationsrådgivning og tekstforfatning. Ind i mellem løses større opgaver i samspil med andre selvstændige og netværksvirksomheder.

c:ommunicate tilbyder:

Ring på telefon 23 11 50 20 eller skriv til birgitte@commu.dk, hvis vi skal drøfte, hvordan c:ommunicate kan give din virksomhed sparring om kommunikation.