Velkommen til min verden

Passion for kommunikation. Det er essensen af c:ommunicate, hvorfra jeg, Birgitte Iversen, løser opgaver for virksomheder, der vil arbejde professionelt med kommunikation og markedsføring.

Pressemeddelelser, artikler, brochurer og web-tekster…
Jeg har i årenes løb sat masser af kommaer, samt interviewet i hundredvis af private virksomheder om deres produkter og udvikling.

Desuden har jeg i mange år rådgivet uddannelses– og forskningsinstitutioner om kommunikation og været skribent på flere brancheanalyser, hvilket gav stor indsigt i virksomheders udfordringer og forventninger til fremtiden.

Gennem 10 år var jeg kommunikationsansvarlig hos Lifestyle & Design Cluster og fik her et dybt kendskab til mode- og livsstilsbranchens små og mellemstore virksomheder. Før det, var jeg leder af kommunikationsafdelingen på tøj- og tekstilbranchens skole, TEKO.

Fra 2007-2017 var c:ommunicate et kommunikationsbureau i Aarhus C. I januar 2018 flyttede jeg virksomheden til min hjemby, Silkeborg, for at koncentrere mig om rådgivning af ejerledede virksomheder, som jeg synes er vanvittig interessante at samarbejde med.

Tekster og kommunikationsrådgivning

Ejerlederen er ofte ret alene om at træffe de rette valg; jeg hjælper med at professionalisere kommunikationen. Samtidig betyder min baggrund, at jeg kan bidrage med kvalificeret sparring omkring andre områder, når det gælder strategi og udvikling – og jeg har et stærkt og værdiskabende netværk, som jeg meget gerne sætter i spil. .

Jeg holder til i det kreative fællesskab KONGEremisen i hjertet af Silkeborg.

c:ommunicate tilbyder:

 

Ring på telefon 23 11 50 20 eller skriv til birgitte@commu.dk, hvis vi skal drøfte, hvordan jeg kan give dig og din virksomhed sparring om kommunikation.