c:ommunicate v/ Birgitte Iversen

blog

Birgitte Iversen, kommunikationsrådgiver

Jeg hjælper ejerledere i små og mellemstore virksomheder med at lægge en klar plan for kommunikation og markedsføring – én gang for alle.

Mit mål er at hjælpe dig med at øge salget. Sammen arbejder vi systematisk og målrettet med din virksomheds synlighed overfor de målgrupper, du gerne vil nå.

Min erfaring er, at mange ejerledere er i tvivl om, hvordan de skal arbejde med kommunikation – og det forstår jeg faktisk godt.
For i dag er der så mange kanaler at vælge mellem. Det kan være svært at træffe de rigtige valg, når man ikke er fagperson. Min rolle er derfor at have indsigt i relevante kanaler og kendskab til dygtige underleverandører. Dermed kan jeg hjælpe dig og dine medarbejdere med at få jeres investering og indsats til at føre til mest mulig salg og synlighed.

Ring til mig på telefon 23 11 50 20 eller skriv til birgitte@commu.dk, hvis vi skal drøfte, hvordan jeg kan give dig og din virksomhed sparring om kommunikation.

Læs her, hvilke metoder jeg arbejder efter.

Læs her udvalgte referencer.

Lad os mødes på LinkedIn

Kommunikationsrådgivning for ejerledere

Uddannelse:

  • Retorik & Kommunikation fra Aarhus Universitet

Efteruddannelse:

Min rådgivning er funderet i mere end 20 års erfaring med kommunikation og markedsføring, samt egen selvstændig virksomhed siden 2007, hvor jeg arbejder med små og mellemstore virksomheder.

Mit speciale er livsstil og byggeri, og jeg kender derfor disse brancher indgående. I årenes løb har jeg dog også lavet kommunikation for andre virksomhedstyper.

Desuden har jeg arbejdet i mere end 10 år med videns- og forskningsinstitutioner og her fået et stærkt netværk, som jeg trækker på for at give dig så god og kvalificeret en rådgivning som muligt:

  • Skribent på ’TEKO-analysen’ i otte år. Her har jeg interviewet og behandlet data fra interviews med flere hundrede ledere af især mellemstore virksomheder i livsstilsbranchen.
  • Siden 2012 beskikket som censor af Styrelsen for Forskning og Uddannelse på videregående uddannelser inden for kommunikation og marketing.


Er det nu, du skal have styr på kommunikation og markedsføring – én gang for alle?

Så ring til mig, Birgitte Iversen, på telefon 23 11 50 20 eller skriv til birgitte@commu.dk