Makkerskab

Rådgivning – ejerledere

Rådgivningsforløb for ejerledere

Bliv synlig med en målrettet plan for din virksomheds kommunikation og markedsføring.

Der kan være mange grunde til, at din virksomhed ikke er synlig.

  • Måske har I hidtil kunnet klare jer efter devisen ’Den der lever stille, lever godt’ – men nu begynder konkurrenter at presse jer.
  • Måske har I prøvet mange forskellige ting efter tilfældighedens princip. Resultatet er, at I udsender uklare signaler, som forvirrer omgivelserne.
  • Måske har I for travlt, så chancer forpasses. Som en pressemeddelelse op til en messe, der laves i sidste øjeblik og når for sent ud til medier med lang produktionstid, eller en annonce med så stram en deadline, at budskabet blev forkert.

I en tid, hvor det bimler og bamler på et væld af platforme, kan det være svært at træffe de rigtige valg. Jeg hjælper dig med at skabe overblik og fokus omkring din virksomheds kommunikation og markedsføring.

Sammen opbygger vi et professionelt set up omkring virksomheden og dygtiggør dine medarbejdere. Målet er, at I fremover bruger jeres ressourcer så effektivt som muligt på aktiviteter og indsatser, der understøtter synligheden og salget.

Løbende sparring

Jeg har i en lang årrække rådgivet ejerledere – naturligvis altid i fuld fortrolighed.

Vi aftaler et forløb på et halvt år, hvor vi mødes én gang månedligt efter en fast plan. Mellem møderne arbejder både du og jeg med din virksomheds kommunikation, så vi sikrer fremdrift.

Når det halve år er gået…

  • har du en plan for virksomhedens fremadrettede kommunikation.
  • er dine medarbejdere og/eller leverandører i gang med at føre planen ud i livet.
  • ved du, hvordan du fremover skal prioritere ressourcerne til kommunikation og markedsføring.

Imellem møderne kan du altid ringe, hvis der er beslutninger, som skal træffes, ligesom jeg gerne kigger på materiale fra dig og din virksomhed, hvis der er brug for sparring. Eksempelvis når I skal tage stilling til annoncering, indgå samarbejde med en ny leverandør etc.

Lad os mødes til en uforpligtende snak. Kontakt mig på:

E-mail: birgitte@commu.dk eller ring på telefon 23 11 50 20.