Udfordring

Susan Winther A/S rådgiver virksomheder om forretningsudvikling og støtter ejerledere i at eksekvere, så de når deres mål. I flere tilfælde har Susan Winther A/S, som har base i Midtjylland og København, anbefalet kunder at samarbejde med c:ommunicate for at få lavet en fokuseret kommunikationsplan.

 

Løsning

Vi har hjulpet kunder hos Susan Winther A/S med at få en konkret og målbar kommunikationsplan. På halvdagsmøder har vi arbejdet med den enkelte virksomheds målgrupper, budskaber og muligheder for øget synlighed. Herefter har vi lavet en plan, som sikrer en rød tråd i virksomhedens markedsføring og kommunikation. Målet er at undgå at ’skyde med spredehagl’, men i stedet anvende ressourcerne målrettet, så de understøtter salget.

Resultat

Virksomhederne har fået større forståelse for kommunikation samt en kommunikationsplan med præcise succeskriterier.

 

”Det giver meget værdi at samarbejde med Birgitte Iversen, fordi man får hjælp til at få kernekompetencen på plads. Det bliver tydeligt, hvem virksomheden skal kommunikere til – og hvordan det skal gøres. Nytteværdien er stor, fordi c:ommunicates proces og plan giver forståelse for kommunikation på et meget praktisk plan. Derfor er samarbejdet en givtig proces, som understøtter virksomhedernes arbejde med at øge salget.”

Susan Winther, direktør Susan Winther A/S

www.susanwinther.dk