Udfordring

Area Coating A/S (Areo) laver fugefri gulve til butikker og industri, som Carlsberg og Blue Water, men også til store utraditionelle byggerier som Den Blå Planet og Olafur Eliassons ”Your Rainbow Panorama” på toppen af kunstmuseet ARoS.

Areo var tidligere en del af MT Højgaard A/S, men blev 1. januar 2011 solgt fra til direktør Jens Hougaard.

Efter løsrivelsen fra MT Højgaard var det en udfordring for Areo at blive kendt under et nyt navn. Især manglede der en ny hjemmeside, som beskrev kompetencerne overfor byggerådgivere, arkitekter og ingeniører.

Desuden var der brug for tekster til en salgsmappe, som klart og præcist beskriver Areos meget komplekse gulvsystemer.

 

Løsning
  • Vi lavede først en kommunikationsstrategi, der definerede, hvordan Areo skal fremstå udadtil; professionel og stilren i overensstemmelse med virksomhedens kerneværdier og det signal af stabilitet, Areo som ´ny´ på markedet skal udsende.
  • Herefter udviklede grafikere en visuel identitet og en hjemmeside blev lavet.
  • Vi skrev pressemeddelelser og artikler til relevante medier, som skabte omtale i byggeriets fagmedier og satte fokus på Areos kompetencer.
  • Desuden omskrev vi en række tekniske og komplekse tekster til et ensartet og let tilgængeligt materiale, som sælgerne aktivt bruger hver eneste dag.

 

 

 

Resultat
  • Virksomheden har beskrevet, at kommunikationsplanen betød rigtig meget for dem: ”For vi har jo ikke selv kompetencerne til at vide, hvordan vi kommer ud med vores budskab. Vi fik en køreplan, og så kan vi igangsætte aktiviteterne efterhånden som vi er klar til det.”
  • Areo oplevede, at samarbejdet med c:ommunicate var let for hele virksomheden, og man var glad for ”at få en færdig pakke, inklusiv den sparring, vi havde brug for”.
  • Omtale i nyhedsmedier og fagpresse; noget som Areos samarbejdspartnere bemærkede og modtog positivt.
  • God respons fra omverdenen på hjemmesiden.

 

”Birgitte gav en rigtig god sparring og så lynhurtigt vores behov. Vi skulle ikke væve omkring i lang tid. For en mindre virksomhed er det vigtig med en partner, som går ind og tager over omkring de ting, vi skal bruge. Det tog ikke ret meget af min tid; jeg kunne bare give slip og lade c:ommunicate køre løs.”

Jens Hougaard, adm. direktør, Areo Coating A/S

www.areo.dk